שעועית ירוקה היא קלאסיקה אמיתית ואנחנו חושבים שמנה הזו לא מספיק מוערכת. אז, רצינו לתת להם טוויסט מיוחד ולהוסיף טעמים טעימים כדי להפוך אותם למעניינים יותר. במתכון הזה השעועית הירוקה המוקפצת משולבת עם שום, רוטב סויה וטיפה דבש. איזון טעמים מושלם לחיך.
הכי טוב להגיש את המתכון הזה חם, אך אם תרצו לשמור את השאריות, הניחו אותם במיכל אטום אוויר במקרר עד 3 ימים. חממו מחדש במיקרוגל או על הכיריים, והקפידו לא לבשל אותם יתר על המידה.
שעועית ירוקה ידועה גם בשם 'שעועית מיתרים' בגלל המיתר העובר לאורך עמוד השדרה של התרמיל, שכבר לא כל כך קיימת כעת בגלל טכניקות גידול מודרניות.
זה המפתח למנה שעועית ירוקה מוקפצת מושלמת. שעועית ירוקה מבושלת יתר על המידה אינה טעימה כמו אלה הקראנצ'יות שמבושלות בצורה מושלמת. הישארו קשובים למחבת בזמן שהם מתבשלים כדי שתוכלו להוריד אותם מהחום בדיוק בזמן!
לקבלת מרקם מעט יותר פריך, הוסיפו למתכון שקדים חתוכים או אגוזי מלך. בנוסף, סחיטת מיץ לימון מוסיפה טעם משגע לשעועית הירוקה המוקפצת.