• בשלב הראשון נקציף את החמאה ביחד עם האבקת סוכר עד שנקבל תערובת אחידה וקרמית, לאחר מכן נוסיף את הביצה ביחד עם רבע מכמות הקמח ונעבד הכל יחד.
• כעת נוסיף את שאר הקמח ונעבד שוב היטב עד שנקבל בצד אחיד.
• נעביר את הבצק אל קערה, נעטוף בנייר נצמד ונכניס אל המקרר לשעתיים בערך.
• נוציא את הבצק, נקמח משטח עבודה ונרדד עליו את הבצק שיהיה קצת יותר גדול מהתבנית.
• נעביר את הבצק אל התבנית ,נוריד את שולי הבצק ונכניס את התבנית למקפיא לרבע שעה.
* שימו לב: יש לחורר את הבצק על מנת למנוע ממנו להתנפח בתנור.
• בחלוף הרבע שעה בתוך המקפיא נכניס את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות כ20 דקות עד שיגיע להזהבה.
• בשלב האחרון , ישלצנן את הפאי ובינתיים להכין את המילוי.
אופן ההכנה למילוי:
• בשביל המילוי קודם כל נקצוץ את השוקולד המריר.
• לאחר שקצצנו , נרתיח שמנת מתוקה עד שיבעבע קלות ונשפוך את השמנת על השוקולד שקצצנו קודם.
• נוסיף אל השמנת והשוקולד 50 גרם של חמאה ונטרוף הכל יחד היטב עד שהכל יתאחד.
• מה שנשאר כעת זה למלאות את הפאי ולהכניס אותו למקרר.
• בהצלחה ובתיאבון ! :)