קישוא הוא ירק נפלא ורב -תכליתי שניתן לבשל בדרכים רבות ושונות. מתכון זה מזווג אותו עם פירורי לחם פריכים וגבינת פרמזן לתוספת טעימה ובריאה שיכולה לשפר כל ארוחה.
אחסנו את שאריות הקישואים כראוי במיכל אטום מאוויר במקרר עד 3 ימים. כדי לחמם אותו מחדש, הכניסו אותו לתנור או במיקרוגל למשך מספר דקות עד שחם מספיק. ניתן גם להקפיא במיכל אטום עד 3 חודשים.
קישואים הם למעשה פרי, אך משמשים ומבושלים כירק. המילה קישוא באה מהמילה האיטלקית 'קישנה', שמשמעותה "קצת" דלעת.
קישואים פריכים וטעימים בתנור הם מתכון חובה לכל אוהבי הקישואים. זה קל להכנה, בריא ועמוס טעמים איטלקיים טעימים. תיהנו מארוחה קלה בפני עצמה או התאימו אותה עם המנה העיקרית האהובה עליכם.