אם אתם מחפשים מנה נעימה לקהל שקל להכין, הקיש ברוקולי הזה הוא מנה מנצחת.
זו מנה מושלמת לארוחת בוקר, צהריים או ארוחת ערב, והיא עמוסה במרכיבים בריאים ולבביים שישאירו אתכם מלאים ומרוצים.
ברוקולי הוא מקור נהדר לסיבים, ויטמינים ומינרלים, וקיש היא דרך פנטסטית להכניס יותר מהירק המזין הזה לתזונה שלכם. אתם יכולים גם להוסיף ירקות או תבלינים אחרים למתכון הזה כדי להפוך אותו לשלכם.
אחסן שאריות בכל קופסא אטומה במקרר עד 3 ימים. כדי לחמם מחדש, מכסים את הקיש בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות.
המילה 'קיש' באה מהמילה הגרמנית 'קוצ'ן', שמשמעותה 'עוגה'.
תיהנו מקיש הברוקולי הטעים הזה המושלם לכל ארוחה של היום!