אנחנו אוהבים להתחיל את הבקרים שלנו עם חביתה ירק טעימה ובריאה.
מתכון קל להכנה ומושלם לארוחת בוקר, בראנץ' או אפילו ארוחת ערב.
עם מרכיבים פשוטים, תוכלו להכין את החביתה ירק הזו תוך זמן קצר.
בואו נתחיל!
אפשר להתאים אישית בקלות את חביתת הירק הזו עם הירקות או התוספות האהובים עליכם. נסו להוסיף גבינה, רוטב חריף או אבוקדו.
בתכלס, האפשרויות באמת אינסופיות!
אחסנו כל שאריות חביתה בקופסא אטומה במקרר עד יומיים. כדי לחמם מחדש, פשוט הניחו במיקרוגל למשך 30 שניות.
האם ידעת שאומלט (חביתה) היא בעצם מילה צרפתית? זה אומר 'משהו קטן' ומתייחס לגודל הקטן של המנה בצרפת. כיום נהנים מחביתות בכל העולם וניתן להתאים אותם עם מגוון מרכיבים!
תיהנו מחביתה צמחונים בריאה וטעימה. מנה מושלמת לארוחת בוקר, בראנץ, וארוחת ערב.
בתאבון!
לחביתה מושלמת, הקפידו להכות את הביצים ביסודיות עד לשילוב מלא של הלבנים והחלמונים וודאו שהבלילה אוורירית מספיק
הקפידו לבשל את הירקות שלכם מספיק כדי לרכך ולשחרר את הטעמים שלהם. ירקות מבושלים יתר על המידה יכולים להפוך את החביתה לספוגית ומושית כזאת.