• נערבב את כל מצרכי הבצק יחד מלבד הגבינה צהובה , עד לרגע שנקבל בצק.
• ניתן לבצק לנוח בערך שעה וחצי .
* שימו לב: הבצק אמור להיות בלילה - שניתן לשפוך אותה אבל לא נוזלית מדי - מומלץ לשפוך את הבלילה כבר אל התבנית.
• לאחר מנוחה , נכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 עד 40 דקות שהעוגה משחימה קלות.
• כעת נפרוס את העוגה כמו סנדוויץ', ובין החתיכות נשים פרוסות של גבינה צהובה ונסגור.
• לבסוף נשפוך מעל כל העוגה את רוטב הפיצה שהכנו מראש ונפזר גבינה צהובה מגורדת.
• נכניס את העוגה שוב לתנור ולהגיע למצב שהגבינה מבעבעת , כך יודעים שהיא מוכנה.
אופן ההכנה לרוטב פיצה:
• נשים את כל מצרכי הרוטב פיצה בקערה , ונערבב הכל עד שנגיע לתערובת אחידה.