נמאס מסלטים תפלים ללא טעם? נסו להכין רוטב לסלט משלכם! לא רק שזה בריא יותר ממה שתקנו בחנות, אלא גם קל יותר ממה שאתם חושבים.
שמור על רוטב הסלט שלך במיכל אטום אוויר במקרר כדי להאריך את חיי המדף שלו.
רוטב זה ישמר במקרר עד שבוע. רק הקפידו לנער אותו היטב לפני השימוש כדי לשלב מחדש את החומרים.
האם ידעתם שהיוונים הקדומים השתמשו בתערובת של חומץ ודבש כרוטב לסלטים שלהם?
מתכון רוטב לסלט הפשוט הזה לוקח מספר דקות בודדות בלבד להכנה ויוסיף טעם טעים לכל סלט.
ממש חבל לא לנסות!
לאיכות שמן הזית שלכם תהיה השפעה גדולה על טעם הרוטב שלכם, כך שכדאי לבחור שמן זית מוצלח וטוב.
חומץ בלסמי הוא בחירה קלאסית, אך ניתן לנסות גם חומץ יין אדום, חומץ תפוחים או חומץ שרי לפרופילי טעם שונים.