פשטידת ירקות כזאת מושלמת לארוחת בראנץ' עצלה בסוף השבוע או לארוחת ערב ביום חול כזו עוד לא ראיתם.
פשטידה עמוסה בירקות טריים והיא דרך נהדרת להגניב כמה ירקות נוספים לתזונה שלכם.
ניתן להכין את פשטידת הירקות הזו עם כל שילוב של ירקות שאתם אוהבים. נסו להוסיף פטריות, תרד או אפילו בטטות חתוכות לקוביות לתערובת. אתם יכולים גם להשתמש בכל סוג של גבינה מגוררת שאתם מעדיפים, כמו צ'דר או פרמזן.
אחסנו שאריות במקרר עד שלושה ימים. חממו מחדש בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה.
זכרו, רכיבים קרים מונעים היווצרות גלוטן בבצק. זה עוזר ליצור בסיס פשטידה רך ומדהים
החלפה פשוטה וקלה של חלב תפחית משמעותית את כמות השומן והקלוריות במתכון.