כנפיים ברוטב צ'ילי - השילוב המושלם של עוף פריך, עסיסי ורוטב צ'ילי ביתי פיקנטי. מתכון קל להכנה ומושלם למסיבות, לילות מול הטלויזיה, או סתם ארוחת ערב באמצע שבוע עם המשפחה.
ניתן להתאים את חריפות הרוטב לטעמכם על ידי הוספת או הסרת רוטב סריראצ'ה. אפשר גם לנסות את המתכון הזה עם חזה עוף במקום כנפיים. זמן הטיגון עשוי להשתנות בהתאם לגודל חתיכות העוף.
הכי טוב ליהנות מהכנפיים הללו מיד לאחר הטיגון, אך תוכלו לאחסן שאריות בכלי אטום מאוויר במקרר עד 3 ימים. כדי לחמם מחדש, חממו את התנור שלכם ל -200 מעלות ואפו את הכנפיים למשך 10-12 דקות.
האם ידעת שכנפי עוף הוגשו לראשונה בבר בבופלו, ניו יורק בשנת 1964?הם הפכו במהרה לחטיף בר פופולרי וכעת הם מוגשים בכל העולם!
הכנפיים הללו מושלמות לאוהבי תבלינים - פריכים ועסיסיים, ורוטב הצ'ילי הביתי מוסיף בעיטה נוספת למנה הקלאסית הזו.
תיהנו עם החברים והמשפחה שלכם!
וודאו שהכנפיים יבשות לחלוטין לפני שתצפו אותם בתערובת הקורנפלור. כל לחות על הכנפיים תמנע מהציפוי להידבק היטב ויביא לכנפיים פחות פריכות.
אם אתם מעדיפים פחות חריפות, התחילו עם כמות קטנה של רוטב סריראצ'ה ומחית צ'ילי והוסיפו בהדרגה עד שתגיעו לרמת החריפות הרצויה. באופן דומה, אם אתם אוהבים אוכל חריף, אתם יכולים להוסיף יותר מהמרכיבים האלה.