רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
כנפיים ברוטב צ'ילי
מתכון

כנפיים ברוטב צ'ילי

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

כנפיים פריכות ומתובלות ברוטב צ'ילי וסויה אסיאתי תוצרת בית. מתכון משגע שפשוט בא ללקק את האצבעות!

כנפיים ברוטב צ'ילי - השילוב המושלם של עוף פריך, עסיסי ורוטב צ'ילי ביתי פיקנטי. מתכון קל להכנה ומושלם למסיבות, לילות מול הטלויזיה, או סתם ארוחת ערב באמצע שבוע עם המשפחה.

3 אפשרויות הגשה לכנפיים פריכות וחריפות ברוטב צ'ילי

  1. מגישים עם תוספת של סלט מלפפונים אסיאתי
  2. משלבים עם בירה קרה כדי לאזן את החריפות
  3. מגישים עם ירקות מוקפצים

3 רעיונות להכנת כנפיים ברוטב צ'ילי פריכות וחריפות טעיות אף יותר

  1. מוסיפים זרעי שומשום קלויים מעל הכנפיים.
  2. מגישים עם תוספת של מטבל חריף כדי לטבו.
  3. מפזרים מעל הכנפיים עם בצל ירוק קצוץ ו/או עירית קצוצה.

איך להכין כנפיים ברוטב צ'ילי פריכות ומתובלות?

  1. בקערה מערבבים קורנפלור, אבקת אפייה, מלח ופלפל שחור.
  2. ספגו כל נוזל מכנפי העוף בעזרת נייר סופג וצפו אותם בתערובת הקורנפלור.
  3. מחממים שמן מראש ל 190 מעלות.
  4. מטגנים את הכנפיים 8-10 דקות עד להזהבה.
  5. בקערה קטנה מערבבים שום, רוטב סויה, קטשופ, דבש, חומץ אורז, רוטב סריראצ'ה, משחת צ'ילי, מלח ופלפל.
  6. זורקים את הכנפיים ברוטב הצ'ילי ומערבבים עד שהם מצופים במלואם.

מידע נוסף לכנפיים פריכות וחריפות ברוטב צ'ילי

ניתן להתאים את חריפות הרוטב לטעמכם על ידי הוספת או הסרת רוטב סריראצ'ה. אפשר גם לנסות את המתכון הזה עם חזה עוף במקום כנפיים. זמן הטיגון עשוי להשתנות בהתאם לגודל חתיכות העוף.

מידע על אחסון לכנפיים פריכות וחריפות ברוטב צ'ילי

הכי טוב ליהנות מהכנפיים הללו מיד לאחר הטיגון, אך תוכלו לאחסן שאריות בכלי אטום מאוויר במקרר עד 3 ימים. כדי לחמם מחדש, חממו את התנור שלכם ל -200 מעלות ואפו את הכנפיים למשך 10-12 דקות.

עובדה מהנה על כנפיים פריכות ומתובלות ברוטב צ'ילי

האם ידעת שכנפי עוף הוגשו לראשונה בבר בבופלו, ניו יורק בשנת 1964?הם הפכו במהרה לחטיף בר פופולרי וכעת הם מוגשים בכל העולם!

הכנפיים הללו מושלמות לאוהבי תבלינים - פריכים ועסיסיים, ורוטב הצ'ילי הביתי מוסיף בעיטה נוספת למנה הקלאסית הזו.

תיהנו עם החברים והמשפחה שלכם!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת כנפיים ברוטב צ'ילי

ייבשו את הכנפיים לפני שתצפו אותם בתערובת הקורנפלור כדי להבטיח שהם פריכים

וודאו שהכנפיים יבשות לחלוטין לפני שתצפו אותם בתערובת הקורנפלור. כל לחות על הכנפיים תמנע מהציפוי להידבק היטב ויביא לכנפיים פחות פריכות.

ייבשו את הכנפיים לפני שתצפו אותם בתערובת הקורנפלור כדי להבטיח שהם פריכים

התאימו את חריפות הרוטב לטעמכם

אם אתם מעדיפים פחות חריפות, התחילו עם כמות קטנה של רוטב סריראצ'ה ומחית צ'ילי והוסיפו בהדרגה עד שתגיעו לרמת החריפות הרצויה. באופן דומה, אם אתם אוהבים אוכל חריף, אתם יכולים להוסיף יותר מהמרכיבים האלה.

התאימו את חריפות הרוטב לטעמכם

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אפשר להשתמש בשוקיים או חזה עוף במקום בכנפיים. רק אל תשכחו להתאים את זמן הטיגון בהתאם.
בזמן שהמתכון דורש טיגון,אפשר לאפות את הכנפיים במקום לאפשרות בריאה יותר. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומניחים את הכנפיים על מתלה תיל על גבי תבנית אפייה. אופים 35-40 דקות.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות