מתכון עוגת גבינה אפויה פשוטה זו היא ללא כל ספק חביבת הקהל. החלק הטוב ביותר הוא שקל להכין אותה, עם מרכיבים פשוטים, ותוכלו להתאים אותה עם התוספות המועדפות עליכם!
לגרסה נטולת גלוטן של מתכון זה, החליפו את הביסקוויטים בעוגיות ללא גלוטן.
מכסים את עוגת הגבינה בניילון נצמד או נייר אלומיניום ושומרים אותו במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד חודשיים. אם אתם מקפיאים את עוגת הגבינה, עטפו אותה היטב כדי להימנע מכוויות קור והפשירו אותה במקרר לילה לפני ההגשה.
עוגת הגבינה מקורה ביוון העתיקה והיא הוגשה לספורטאים במהלך המשחקים האולימפיים הראשונים שנערכו בשנת 776 לפנה"ס!
שבו לכם בכיף ותיהנו מפרוסת עוגת גבינה אפויה פשוטה בעלת מרקם משגע עם שמנת טעימה ובסיס חמאתי וטעים!
זה יבטיח שלעוגת הגבינה שלכם יהיה מרקם חלק ללא גושים. אתם יכולים לתת לגבינה לשבת בטמפרטורת החדר למשך שעה-שעתיים או להכניס אותה למיקרוגל למשך 10-15 שניות עד לריכוך.
ערבוב יתר יכול לגרום לעוגת גבינה צפופה וכבדה. מקציפים את גבינת השמנת והסוכר עד שהם חלקים וקרמיים, ואז מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ואחר כך את תמצית הוניל.
זה ימנע מעוגת הגבינה להיסדק. כאשר עוגת הגבינה מסתיימת באפייה, כבו את התנור והשאירו את עוגת הגבינה בתוך התנור במשך כשעה כשהדלת מעט פתוחה לפני שתקרר אותה לחלוטין.