רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
דגי סלמון בתנור ברוטב סויה שום ודבש
מתכון

דגי סלמון בתנור ברוטב סויה שום ודבש

כ-25 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

מתכון לדגי סלמון פשוטים וטעימים שנאפים לשלמות בתנור. סלמון ברוטב סויה שום ודבש. מעדן פשוט ובריא שמתאים לכל ארוחה ולכל מנה.

היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המופלא של סויה דבש שום וסלמון אפוי.

דמיינו את זה: פילה סלמון עסיסי שסופגים תערובת מענגת של רוטב סויה, דבש ושום, ויוצרים פיצוץ טעם שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמחה.

המתכון הזה הוא לא רק טעים אלא גם בחירה בריאה לארוחה נהדרת. בואו נקפוץ להכין את הסלמון הטעים הזה בתנור עם זיגוג שום דבש סויה טעים.

התכוננו להרשים את יקיריכם עם מנה שסופר פשוטה להכנה וממש ממש טעימה!

הגשת הצעות לדגי סלמון אפוי בתנור

  1. מגישים עם ירקות קלויים וקינואה לארוחה בריאה יותר.
  2. מתאימים עם פירה לארוחת ערב קלאסית.
  3. מגישים לצד סלסת אבוקדו וסלט קצוץ.

3 רעיונות להכנת דגי סלמון אפוי בתנור אפילו טוב יותר

  1. מוסיפים לרוטב שקדים חתוכים או אגוזי מלך קצוצים ומפזרים מלמעלה לפני האפייה.
  2. מערבבים פנימה בתוך הרוטב חצי כפית של חרדל דיז'ון.
  3. מפזרים מעל דגי הסלמון עשבי תיבול טריים קצוצים, כמו פטרוזיליה או כוסברה, לפני ההגשה.

איך להכין דגי סלמון אפויים בתנור?

  1. מחממים את התנור ל 190 מעלות.
  2. מניחים נייר אפייה על תבנית ומניחים את הדגי הסלמון.
  3. בקערה קטנה מערבבים יחד שמן זית, דבש, רוטב סויה, שום ופלפל שחור.
  4. שופכים את התערובת על הסלמון ומורחים אותה באופן שווה.
  5. מניחים פרוסות לימון מעל הדגים.
  6. אופים 15-20 דקות, או עד שהסלמון מבושל ומתפרק בקלות בעזרת מזלג.
  7. מגישים חם עם התוספות האהובות עליכם.

כיצד לאחסן ולהתחמם של שאריות סלמון

אחסנו שאריות סלמון בכלי אטום מאוויר במקרר עד 5 ימים. כדי לחמם מחדש, מניחים בתנור צלחת עם ועוטפים בנייר כסף.אופים בתנור ב-175 מעלות למשך 10-15 דקות.

האם ידעת?

סלמון ידוע בצבע הוורוד הייחודי שלו, הנובע מתזונה של קריל וסרטנים קטנים אחרים.

 

והנה לכם.

סלמון שום דבש וסויה אפוי, מוכן ומזומן לגנוב את אור הזרקורים בשולחן האוכל!
התנור עשה את הקסם שלו, והפך את פילה הסלמון לשלמות עם זיגוג שום דבש סויה שאי אפשר לעמוד בפניו.

עכשיו, צלחו, קשטו בכמה עשבי תיבול טריים אם תרצו, והתכוננו למחיאות הכפיים.

תיהנו מכל ביס טעים, והנה עוד הרבה ארוחות מענגות משותפות עם אלה שאתם אוהבים. בתאבון!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת דגי סלמון בתנור ברוטב סויה שום ודבש

השרו את הדג במרינה לפחות שעה

אפשרו לסלמון שלכם לשרות ברוטב שום דבש סויה לפחות 30 דקות לפני האפייה. זה נותן לטעמים הזדמנות להתערבב ולהחדיר לדג טעם עשיר.

השרו את הדג במרינה לפחות שעה

אל תמעיטו בערך הטריות

בחרו בסלמון איכותי וטרי לקבלת התוצאות הטובות ביותר. הטעמים של זיגוג שום דבש סויה עובדים הכי טוב בשילוב עם נתח דג איכותי.

אל תמעיטו בערך הטריות

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, אפשר להשתמש בפילטים של דגי סלמון קפואים. הקפידו להפשיר אותם במקרר לילה לפני השימוש.
מאחר ויש במתכון זה טעים אסיאתים המתכון הזה יבוא טוב עם מגוון תוספות, כמו ירקות קלויים / מאודים, אורז או פירה. ראו את הצעות ההגשה שלנו לרעיונות נוספים.
אם אין לכם רוטב סויה או מעדיפים לא להשתמש בו, אתם יכולים להחליף אותו ברוטב תמרי, רוטב אמינו קוקוס או רוטב וורצ'סטר.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות