היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המופלא של סויה דבש שום וסלמון אפוי.
דמיינו את זה: פילה סלמון עסיסי שסופגים תערובת מענגת של רוטב סויה, דבש ושום, ויוצרים פיצוץ טעם שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמחה.
המתכון הזה הוא לא רק טעים אלא גם בחירה בריאה לארוחה נהדרת. בואו נקפוץ להכין את הסלמון הטעים הזה בתנור עם זיגוג שום דבש סויה טעים.
התכוננו להרשים את יקיריכם עם מנה שסופר פשוטה להכנה וממש ממש טעימה!
אחסנו שאריות סלמון בכלי אטום מאוויר במקרר עד 5 ימים. כדי לחמם מחדש, מניחים בתנור צלחת עם ועוטפים בנייר כסף.אופים בתנור ב-175 מעלות למשך 10-15 דקות.
סלמון ידוע בצבע הוורוד הייחודי שלו, הנובע מתזונה של קריל וסרטנים קטנים אחרים.
והנה לכם.
סלמון שום דבש וסויה אפוי, מוכן ומזומן לגנוב את אור הזרקורים בשולחן האוכל!
התנור עשה את הקסם שלו, והפך את פילה הסלמון לשלמות עם זיגוג שום דבש סויה שאי אפשר לעמוד בפניו.
עכשיו, צלחו, קשטו בכמה עשבי תיבול טריים אם תרצו, והתכוננו למחיאות הכפיים.
תיהנו מכל ביס טעים, והנה עוד הרבה ארוחות מענגות משותפות עם אלה שאתם אוהבים. בתאבון!
אפשרו לסלמון שלכם לשרות ברוטב שום דבש סויה לפחות 30 דקות לפני האפייה. זה נותן לטעמים הזדמנות להתערבב ולהחדיר לדג טעם עשיר.
בחרו בסלמון איכותי וטרי לקבלת התוצאות הטובות ביותר. הטעמים של זיגוג שום דבש סויה עובדים הכי טוב בשילוב עם נתח דג איכותי.