גוואקמולי הוא מטבל או תוספת מקסיקנית פופולרית שהפכה למועדפת ברחבי העולם.
המתכון שלנו קל להכנה ובטוח שהוא יספק את האורחים שלכם!
הכינו אותו למפגש הבא שלכם ותיהנו מהטעם הטעים של אבוקדו ותבלינים טריים.
כדי לשמור על גוואקמולי טרי, הצמידו ניילון נצמד ישירות על פני השטח ואחסנו במקרר עד שלושה ימים.
הימנעו מלהשאיר אותו בטמפרטורת החדר במשך יותר משעתיים שכן הוא יקלקל.
ולסיום, האם ידעתם שאבוקדו הוא למעשה פרי ולא ירק?
תהנו ממתכון הגוואקמולי המדהים הזה. זה טרי, טעים וקל להכנה!
בחרו אבוקדו שהוא מעט רך למגע, אך הימנעו מבחירה של אלה שהם רכים מדי. צבע הוא לא תמיד אינדיקטור טוב לבשלות, ולכן לחצו בעדינות את האבוקדו כדי לבדוק אם הוא מוכן לאכילה.