מי לא אוהב את השילוב הקלאסי של שוקולד ווניל?
עוגת השיש הקלה והפלאפית הזו בטוח תהיה חביבת הקהל בכל מפגש או כפינוק מיוחד למשפחה.
הוספנו טיפים כיצד להשיג את עוגת השיש המושלמות, אז בואו נתחיל!
אנו ממליצים לנפות את הקמח לפני שמוסיפים אותו לתערובת, מכיוון שזה יסייע במניעת יצירת גושים. בנוסף, הקפידו לא לערבב יתר על המידה את בלילת העוגה, מכיוון שזה יכול לגרום לעוגה קשה וצפופה. לבסוף, לקבלת עוגת לחה, נסו להוסיף כמה כפות שמנת חמוצה לבלילה.
העוגה הזו תישמר הכי טוב בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או במקרר עד 5 ימים.
להקפאה, עוטפים את העוגה היטב בניילון נצמד ובנייר אלומיניום לפני שמירה במקפיא עד 3 חודשים.
להפשרה, מוציאים את העוגה מהמקפיא ונותנים לה להפשיר לחלוטין בטמפרטורת החדר.
מחליפים את החלב בחלב סויה או שקדים
במאה ה-18, הכנת עוגת שיש הייתה משימה כל כך מייגעת, שרק בעלי ההון יכלו להרשות לעצמם. העוגה הזו הייתה סמל של יוקרה ומעמד.
תיהנו מכל ביס של עוגת השיש הבהירה הטעימה הזו, עוגה בעלת סמל משפחתיות שתאגד את כל המשפחה סביב השולחן לכוס קפה טוב.
וודא שכל המרכיבים מובאים לטמפרטורת החדר. זה עוזר להכל להתערבב טוב יותר ומבטיח שלעוגה תהיה אפייה אחידה יותר. אנו ממליצים להוציא את החמאה מהמקרר שעה לפני האפייה.
להחליף את בלילות הווניל והשוקולד בתבנית העוגה כדי ליצור את אפקט השיש המובהק. השתמש בכף או בשקית זילוף כדי לסייע בהפיכת התהליך ליותר מדויק.