אם אתם אוהב סביצ'ה וסלמון, המנה הזו תהיה תענוג אמיתי עבורכם. מנה פשוטה וקלה להכנה ומושלם לימי הקיץ החמים האלה שבהם לא מתחשק לאכול שום דבר כבד. בנוסף, המנה הזו עמוסה בתוצרת טרייה וטעמים שבטוח תעשה לכם טוב.
סביצ'ה היא מנה מסורתית דרום אמריקאית הכוללת דגים גולמיים מושרים במיץ הדרים. החומצה ממיץ ההדרים למעשה 'מבשלת' את הדג על ידי כך שהיא מפרקת את החלבונים.
מנה זו היא דוגמה מושלמת לאוכל בריא שיכול להיות טעים מאוד!
אחסן כל סביצ'ה של סלמון שנשאר בכלי אטום אוויר במקרר עד יומיים.דאג לעורר זאת טוב לפני ההגשה!
האם ידעתם שסביצ'ה נחשבת למנה הלאומית של פרו? נאמר שמקורו שם בתקופה שלפני קולומביה ומאז התפשט למדינות אחרות באמריקה הלטינית.
תיהנו מהסביצ'ה הקלילה והמרעננת הזו כמנה ראשונה או כארוחת צהריים קלילה.
זה כל כך קל להכנה ומלא במרכיבים טריים ובריאים.
מכיוון שמנה זו מכילה דגים גולמיים, חשוב להשתמש בסלמון טרי ואיכותי על מנת למנוע כל מחלה הנישאת במזון ולהנות מהטעם המקסימאלי שסלמון יודע להציע
השרייה של הסלמון במרינדה תאפשר לטעמים להתמזג יחד ולהפוך למנה טעימה יותר בסופו של דבר.