רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סביצ'ה סלמון
מתכון

סביצ'ה סלמון

כ-30 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

סביצ'ה סלמון כזה טעים הוא דרך קלה ומרעננת ליהנות מהטעמים של העונה. הגישו אותו כמנה ראשונה או כארוחת צהריים קלה

אם אתם אוהב סביצ'ה וסלמון, המנה הזו תהיה תענוג אמיתי עבורכם. מנה פשוטה וקלה להכנה ומושלם לימי הקיץ החמים האלה שבהם לא מתחשק לאכול שום דבר כבד. בנוסף, המנה הזו עמוסה בתוצרת טרייה וטעמים שבטוח תעשה לכם טוב.

הצעות הגשה לסביצ'ה סלמון

  1. מגישים עם גוואקמולי טרי וצ'יפס טורטיה לחוויה אמיתית.
  2. מתאימים עם יין לבן וארומטי כמו סוביניון בלאן או פינו גריגיו.
  3. מפזרים חלפיניו חתוך ו/או כוסברה לבעיטה נוספת של טעם.

הצעות לשינוי סביצ'ה סלמון

  1. משדרגים למנת סביצ'ה סלמון ואבוקדו על ידי הוספת אבוקדו חתוך לקוביות לתערובת למרקם נגיסה יותר.
  2. משדרגים את הסביצ'ה עם סוגים שונים של מיצי הדר, כמו תפוזים או אשכוליות.
  3. מוסיפים מנגו חתוך לקוביות לתערובת מתוקה ומתובלת!

איך מכינים סביצ'ה סלמון

  1. חותכים את הסלמון לחתיכות קטנות בגודל ביס ומניחים אותן בקערה גדולה.
  2. מוסיפים לקערה את הבצל האדום, הפלפל האדום, הפלפל הירוק, פלפל חלפיניו, כוסברה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  3. מניחים את הקערה במקרר למשך 20-30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג זה בזה.
  4. מגישים את הסביצ'ה עם שבבי טורטיה בצד.

למידע נוסף על סביצ'ה

סביצ'ה היא מנה מסורתית דרום אמריקאית הכוללת דגים גולמיים מושרים במיץ הדרים. החומצה ממיץ ההדרים למעשה 'מבשלת' את הדג על ידי כך שהיא מפרקת את החלבונים.
מנה זו היא דוגמה מושלמת לאוכל בריא שיכול להיות טעים מאוד!

איך לאחסן סביצ'ה סלמון

אחסן כל סביצ'ה של סלמון שנשאר בכלי אטום אוויר במקרר עד יומיים.דאג לעורר זאת טוב לפני ההגשה!

עובדות מהנות על סביצ'ה

האם ידעתם שסביצ'ה נחשבת למנה הלאומית של פרו? נאמר שמקורו שם בתקופה שלפני קולומביה ומאז התפשט למדינות אחרות באמריקה הלטינית.

 

תיהנו מהסביצ'ה הקלילה והמרעננת הזו כמנה ראשונה או כארוחת צהריים קלילה.
זה כל כך קל להכנה ומלא במרכיבים טריים ובריאים.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת סביצ'ה סלמון

השתמשו בסלמון הטרי ביותר שתוכלו למצוא

מכיוון שמנה זו מכילה דגים גולמיים, חשוב להשתמש בסלמון טרי ואיכותי על מנת למנוע כל מחלה הנישאת במזון ולהנות מהטעם המקסימאלי שסלמון יודע להציע

השתמשו בסלמון הטרי ביותר שתוכלו למצוא

השרו את הסלמון לפחות 20-30 דקות לפני השימוש

השרייה של הסלמון במרינדה תאפשר לטעמים להתמזג יחד ולהפוך למנה טעימה יותר בסופו של דבר.

השרו את הסלמון לפחות 20-30 דקות לפני השימוש

שאלות נפוצות להכנת המתכון

אמנם ניתן להשתמש בסלמון קפוא, אך חשוב לוודא שהוא הופשר כראוי ולהשתמש בו בהקדם האפשרי.
בהחלט! מתכון זה מאוד תכליתי ותוכלו להוסיף ירקות נוספים או להתאים את הכמויות לפי הצורך. קשת המצרכים נתונה לטעמכם האישי. תוכלו להוסיף מנגו, פומלה, נענע ועוד אינסוף מצרכים
כן! סביצ'ה היא מנה בריאה מאוד המלאה בחלבון רזה, שומנים בריאים ותוצרת טרייה.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות