סלמון הוא דג בריא וטעים המושלם לארוחת ערב. המתכון סלמון בטריאקי הזה הוא דרך קלה וטעימה ליהנות מהדג הטעים הזה ולהכניס בו טעמים עזים ומנוגדים של מתוק מלוח.
ניתן לאחסן שאריות סלמון במיכל אטום אוויר במקרר עד 3 ימים. כדי לחמם מחדש, הכניסו את הסלמון לכלי אפייה וכסו אותו בנייר כסף. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10-15 דקות עד לחימום.
רוטב טריאקי הומצא ביפן במאה ה -17 כדרך לשמר דגים. כיום מדובר במרינדה פופולרית ורוטב עבור סוגים רבים ושונים של מזונות ובינהם סושי.
מזמינים אתכם להנות ממתכון סלמון בטריאקי טעים לאופציית ארוחת ערב מהירה ובריאה.
ייבוש הסלמון יעזור לסלמון להתבשל באופן שווה ולמנוע ממנו להיצמד לתבנית. שלב חשוב שעליו אסור לפסוח!
לג'ינג'ר טרי יש טעם אינטנסיבי וארומטי יותר מג'ינג'ר מיובש, מה שהופך אותו למושלם למתכון זה. ג'ינג'ר טרי יתן רעננות מיוחדת למנה הזו ולרוטב הטריאקי