אם אתם אוהבים שוקולד, את בטח תרצו לנסות את המתכון הזה של עוגת הבראוניז הזו. מתכון קל להכנה, מושלם לכל אירוע. בין אם אתה שוקוהוליקים או סתם אוהבים קינוחים טעימים. הנאה מובטחת.
אם אתם אוהבים אגוזים, אתם יכולים להוסיף אותם למתכון הזה של עוגת הבראוניז כדי לתת לו קראנץ' נוסף. פשוט מפזרים אגוזים קצוצים מעל החלק העליון לפני האפייה. אפשר גם להוסיף כמה שוקולד צ'יפס לבלילה להפתעה שוקולדית נוספת!
כדי לשמור על עוגת הבראוניז שלכם טרייה ככל האפשר, אחסנו אותה במיכל אטום מאוויר בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. אפשר גם להקפיא את העוגה עד 3 חודשים. כדי לחמם מחדש, פשוט הכניסו אותה לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות.
האם ידעתם שהבראוניז הראשונים היו עשויים למעשה משוקולד מומס שעוצב אז לעוגיה? רק שנים אחר כך נוצר המתכון הראשון של בראוניז אמיתי.
להתפנק במתכון עוגת הבראוניז הלחה והשוקולדית הזו. תיהנו עם חברים ובני משפחה לקינוח טעים שכולם יאהבו.
ערבוב יתר יביא לעוגה קשה וצפופה. מערבבים עד שהקמח פשוט משולב טוב.
המסת השוקולד והחמאה בצורה מהירה מדי עלול לגרום למרקם גרגרי ולא נעים בפה.