• ניקח קערה גדולה ונשים בתוכה שמרים, חלב , סוכר , מלח ומים ונערבב הכל היטב.
• כעת שקבלנו תערובת אחידה, ניתן לה לנוח בצד כ2 דקות.
• לאחר 2 דקות הוסיפו אל התערובת את השמן , ותערבבו שוב.
• עכשיו נוסיף את הקמח ונערבב הכל עד שנקבל בצק עד שכל הקמח נספג בתוכו.
• את הבצק נעביר אל משטח מקומח ושטוח ונלוש 10 דקות.
• ניקח את הבצק ונחלק אותו לשני כדורים , ניקח כדור אחד ונרדד אותו לעיגול. את הבצק תשימו בתוך תבנית.
• לאחר מכן תמיסו חמאה במיקרוגל בפולסים, ותמרחו את הבצק עם החמאה המומסת בחלקו החיצוני של העיגול.
• לאחר שהבצק מרוח בחמאה, תכסו את התבנית עם צלחת, ותנו לו לתפוח בין שעה לשעה וחצי.
* שימו לב: מומלץ לשים את התבנית באזור חם בבית.
• בשלב הזה תעלו את טמפרטורת התנור ל200 מעלות.
• את רוטב הפיצה ניצוק על הבצק ונמרח אותו על הבצק (להשאיר 2 ס''מ מהקצוות לא מרוח).
• שימו את התוספות האהובות עליכם.
אופן ההכנה של הצ'יזי בייטס:
• בשלב הראשון, ניקח את הכדור השני של הבצק נרדד אותו וניצור פסים.
• את הפסים שיצרנו, נחלק לכמה חתיכות.
• על כל חתיכה נשים גבינת מוצרלה (אני השתמשתי באצבעות המוצרלה לילדים שיש בסופר)
• לאחר שהנחנו על כל חתיכה גבינת מוצרלה , נגלגל ונשים סביב הפיצה.
• לסיום, נמיס חמאה ביחד עם שום כתוש במיקרוגל , ונמרח על הנגיסים.
• יש להכניס את הפיצה לתנור כשהוא חם על 200 מעלות ל15 דקות ( עד שהפיצה השחימה והגבינה צהובה מבעבעת ).