רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלט כרוב
מתכון
כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

מצרכים

אופן ההכנה

מתכון לסלט כרוב טעים שלוקח רק מספר דקות בלבד של הכנה. סלט מושלם כמנה מלווה לכל ארוחה.

מתכון סלט כרוב הזה הוא אחד המועדפים עלינו.

הוא פשוט, מרענן וקל להכנה. אנחנו אוהבים את איך שזה מתחבר כל כך טוב עם המון מנות אחרות, וזו דרך נהדרת להוסיף כמה ויטמינים לארוחות שלנו.

מה הולך טוב עם סלט כרוב?

  1. עוף או סטייק בגריל
  2. ירקות קלויים
  3. תפוחי אדמה אפויים

3 דרכים לשנות את המתכון הזה של סלט כרוב

  1. מוסיפים כמה תפוחים ופקאנים קצוצים לטעם מתוק ואגוזי יותר.
  2. מחליפים את היוגורט היווני לשמנת חמוצה.
  3. מוסיפים כמה צנוניות חתוכות ופטרוזיליה טרייה.

איך להכין סלט כרוב טעים?

  1. בקערה גדולה, שמים את הכרוב הגרוס, גזר מגורד ובצל קצוץ.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את המיונז, יוגורט יווני, דבש ומיץ לימון עד לשילוב.
  3. שופכים את הרוטב על תערובת הכרוב ומערבבים היטב.
  4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מצננים במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.

למה סלט כרוב כל כך טוב בשבילכם?

כרוב הוא מקור נהדר לוויטמין C, ויטמין K וסיבים. בנוסף, היוגורט היווני במתכון זה מוסיף חלבון וסידן.

אחסון סלט כרוב

רצוי לאחסן שאריות של סלט כרוב במיכל אטום מאוויר במקרר עד 3 ימים. הכרוב ימשיך לשחרר מים, כך שתצטרך לנקז עת עודפי המים לפני ההגשה. וכמובן, אל תקפיאו את הסלט.

עובדה מהנה על כרוב

האם ידעתתם שכרוב הוא בן למשפחת הירקות ה"צולבים", הכוללת גם ברוקולי, כרובית וקייל?

 

תיהנו מסלט הכרוב הקל והבריא הזה כמנת ליווי לכל ארוחה. זה קל להכין וזה מפוצץ בטעם!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת סלט כרוב

גרסו את הכרוב לקבלת התוצאות הטובות ביותר

בעזרת סכין חדה, חותכים את הכרוב לחתיכות דקות למרקם נחמד ואחיד בסלט שלך.

גרסו את הכרוב לקבלת התוצאות הטובות ביותר

השתמשו במיץ לימון סחוט טרי

מיץ לימון סחוט טרי מוסיף בהירות בלתי מנוצחת לסלט הזה. הימנע משימוש במיץ לימון בבקבוקים בכל הזדמנות אפשרית.

השתמשו במיץ לימון סחוט טרי

שאלות נפוצות להכנת המתכון

יש לאכול את הסלט הזה תוך 3 ימים מרגע הכנתו. אם החלטתם להכניס למקרר - אל תשכחו לנקז את המים שהכרוב הפריש לפני האכילה.
כן, ללא ספק אפשר להשתמש בכרוב אדום במקום או בנוסף לכרוב הירוק.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות