מתכון סלט כרוב הזה הוא אחד המועדפים עלינו.
הוא פשוט, מרענן וקל להכנה. אנחנו אוהבים את איך שזה מתחבר כל כך טוב עם המון מנות אחרות, וזו דרך נהדרת להוסיף כמה ויטמינים לארוחות שלנו.
כרוב הוא מקור נהדר לוויטמין C, ויטמין K וסיבים. בנוסף, היוגורט היווני במתכון זה מוסיף חלבון וסידן.
רצוי לאחסן שאריות של סלט כרוב במיכל אטום מאוויר במקרר עד 3 ימים. הכרוב ימשיך לשחרר מים, כך שתצטרך לנקז עת עודפי המים לפני ההגשה. וכמובן, אל תקפיאו את הסלט.
האם ידעתתם שכרוב הוא בן למשפחת הירקות ה"צולבים", הכוללת גם ברוקולי, כרובית וקייל?
תיהנו מסלט הכרוב הקל והבריא הזה כמנת ליווי לכל ארוחה. זה קל להכין וזה מפוצץ בטעם!
בעזרת סכין חדה, חותכים את הכרוב לחתיכות דקות למרקם נחמד ואחיד בסלט שלך.
מיץ לימון סחוט טרי מוסיף בהירות בלתי מנוצחת לסלט הזה. הימנע משימוש במיץ לימון בבקבוקים בכל הזדמנות אפשרית.