רוטב עגבניות טעים הוא ההשלמה המושלמת לכל מנה פסטה וניתן להכין אותו עם מרכיבים פשוטים שכבר יש לכם במטבח.
לרוטב חריף יותר, מוסיפים קמצוץ של פתיתי צ'ילי או פלפל קאיין. אתם יכולים גם להוסיף ירקות כמו פלפלים קצוצים או פטריות לרוטב לקבלת פרופיל טעם אחר.
אחסנו את שאריות הרוטב בכלי אטום מאוויר במקרר עד 5 ימים, או הקפיא עד 3 חודשים. כדי לחמם מחדש, פשוט מחממים על אש נמוכה בתבנית.
עגבניות לא היו חלק מאיטליה והוצגו למדינה רק במאה ה -16 לאחר שהובאה מאמריקה על ידי הכובשים הספרדים.
תיהנו מרוטב עגבניות הביתי הזה והשליכו אותו עם הפסטה האהובה עליכם בארוחת ערב טעימה!
עגבניות בשלות יהיו בעלות צבע בהיר יותר וטעם מתוק יותר, מה שהופך את הרוטב שלכם לטעים וטעים יותר. אם יש לכם גישה רק לעגבניות לא בשלות, הוסיפו קמצוץ סוכר לרוטב כדי לעזור להוציא את המתיקות הטבעית שלהם.
שימוש בתבלינים טריים יוסיפו טעמים מורכבים יותר לרוטב ויגרום לו לטעום יותר אותנטי. רק אם אין לכם עשבי תיבול טריים, אתם יכולים להשתמש בתבלינים יבשים במקום.