מתכון עוגת גבינה קרה ומענגת. זה פשוט להפליא ומושלם לכל אירוע. בין אם זה לקינוח ארוחת ערב או פינוק מתוק ביום קיץ חם, עוגת הגבינה הזו בטוח תרשים.
מתכון עוגת גבינה קרה זו ניתנת להכנה גם יום לפני הזמן וזו בלבד שמאחסנים אותה במיכל אטום אוויר במקרר.
ניתן לאחסן עוגת גבינה קרה במקרר עד 3 ימים. אם אתם רוצים להקפיא, עטפו את עוגת הגבינה בניילון נצמד או נייר כסף והכניסו אותה למיכל אטום לאוויר עד חודש.
כדי להגיש, הפשירו את עוגת הגבינה במקרר לילה לפני.
המתכון הראשון שתועד לעוגת גבינה מתוארך ליוון העתיקה, שם הוגש לספורטאים במהלך המשחקים האולימפיים הראשונים בשנת 776 לפני הספירה.
הקפידו לאפשר לגבינת השמנת ושמנת המתוקה ולחמאה להגיע לטמפרטורת החדר לפני ערבוב. זה יבטיח מרקם חלק לתערובת עוגת הגבינה שלכם.
הוסיפו זינג לימוני לעוגת הגבינה שלכם בעזרת גרידת לימון לתערובת עוגת הגבינה. זה יוסיף גם צבע בהיר וגם טעם מדהים וקיצי לקינוח הזה.