מחפשים קינוח עם היסטוריה? עוגת תפוחים בחושה, הידועה גם בשם "Gateau aux Pommes", הייתה מרכיב עיקרי במטבח הצרפתי במשך מאות שנים. אפיית תפוחים כמו גרני סמית' הם הבחירה המושלמת למתכון הזה. זנים אלה מחזיקים את צורתם בעת בישול, כך שנתחי הפירות לא יהפכו לרוטב תפוחים בתנור.
הסוד לעוגת התפוחים הצרפתית המושלמת טמון במרכיבים. עוגת הרום החמאתית לחה וטעימה, בעוד שתפוחי גרני סמית' הטעימים מוסיפים את הכמות המושלמת של מתיקות ומרקם. התוצאה היא קינוח שמימי פשוט להכנה ואי אפשר לעמוד בפניו.
תתפנקו בקינוח צרפתי קלאסי עם טוויסט. עוגת התפוחים הצרפתית שלנו משלבת תפוחי גרני סמית חמוצים ועוגת רום חמאתית לפינוק מאוזן לחלוטין ומשביע. עם מרכיבים פשוטים והכנה קלה, המתכון הזה בטוח יהפוך לאהוב בביתכם.
הוראות ידידותיות למקפיא: העוגה ניתנת להקפאה עד 3 חודשים. לאחר שהיא מתקררת לחלוטין, עוטפים אותה היטב בנייר אלומיניום או בניילון. להפשיר לילה על השיש לפני ההגשה.
תמיד מדברים על טמפרטורת החדר, אבל ישראל בקיץ היא מדינה חמה, אם זה יום חם, וודאו שהחמאה עדיין קרירה כשמתחילים את ההקפצה אחרת יהיה לה מרקם ממש שומני והיא לא תקבל מרקם אוורירי וכיפי בהקצפה כמו שאנחנו רוצים. תמיד תתחילו על מהירות נמוכה ולאט לאט תעלו את הקצב.
ערבוב יתר של הבלילה עלול לגרום לעוגה קשיחה ודחוסה. הקפידו לערבב רק עד לאיחוד החומרים ולא יותר.