הקינוח השמימי הזה בטוח ישביע את את התאווה שלכם למתוק ללא כל אשמה! עוגת גבינה ללא תחתית, מסורתית, מושלמת לכל אירוע או פשוט כפינוק. המתכון הזה קל להכנה ואפילו קל יותר ליהנות ממנו.
מתכון עוגת גבינה אפויה ללא תחתית הוא טוויסט לעוגת הגבינה הקלאסית. עוגת הגבינה האפויה ללא תחתית הזו היא אופציה מצוינת ויחסית בריאה מכיוון שהיא דלה בפחמימות ועשירה בחלבון. הוא גם נטול גלוטן, מה שהופך אותו לקינוח מתאים לצליאקים.
ערבוב יתר של עוגת גבינה יכול לגרום לעוגת הגבינה שלכם ליפול ולהיסדק. כשהבלילה מעורבבת יתר על המידה, היא תוסיף יותר מדי אוויר לבלילה. זה יכול להפוך את עוגת הגבינה להיות מאוד צפופה ושטוחה. ערבוב יתר יכול גם לגרום לעוגת הגבינה להיסדק במהלך תהליך האפייה.
מנעו מעוגת הגבינה שלך לשקוע על ידי ערבוב במידה המתאימה ולו רק כדי לשלב לחלוטין את כל המרכיבים.
חלבוני ביצה הם עדינים. כדי להגיע למרקם הטוב ביותר בעוגת הגבינה ללא תחתית הזו, מוסיפים את הביצים בסוף התהליך אחת אחת ומערבבים בעדינות במהירות נמוכה עד לאיחוד.