עוגת תפוחים ללא גלוטן זו הדרך המושלמת לספק את החשק למתוק תוך התמכרות למיטב שיש לסתיו להציע. עם נתחי תפוחים עדינים שנאפים ישירות לתוך העוגה, המתכון הזה בטוח יהיה להיט בקרב חברים ובני משפחה כאחד.
המתכון הזה לעוגת תפוחים ללא גלוטן מבוסס על עוגת התפוחים הצרפתית, קינוח אהוב שמקורו במחוז נורמנדי בצרפת. הגרסה המסורתית עשויה מקמח חיטה, אך גרסה ללא גלוטן זו משתמשת בשילוב של קמח שקדים וקמח לכל מטרה ללא גלוטן כדי להשיג את אותו מרקם רך, דמוי רפרפת.
במתכון תמצאו תערובת של קינמון ואגוז מוסקט שמוסיפים חמימות ועומק לתפוחים, ועל העוגה עצמה מפזרים אבקת סוכר. קינוח פשוט ומנחם המושלם לכל אירוע, מלילה נעים ועד לחגיגת חג.
אין בעיה בכלל! מחליפים את החמאה בשמן קנולה והרי לנו עוגת תפוחים פרווה ללא גלוטן!
חד משמעית כן! אפשר להקפיא את העוגה הזו עד 3 חודשים. פשוט עטפו אותו היטב בניילון נצמד ואחסנו אותו בכלי אטום או בשקית אטומה.
כן, אתם יכולים להשתמש בשמן קוקוס או כל תחליף אחר לחמאה במתכון הזה.