ברוכים הבאים למתכון טעים ובריא לסלט כרוב לבן! הסלט הפריך והטעים הזה מושלם כתוספת לכל ארוחה, או אפילו כמילוי לכריך או לפיתה האהובים עליכם. עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכלו ליצור מנה שבטוח תרשים ותספק את ארוחת הצהריים או הערב שלכם.
סלט כרוב לבן היה מאכל פופולרי בתרבויות רבות במשך מאות שנים. הכרוב עצמו תורבת כבר אלפי שנים וידוע ביתרונות הבריאותיים הרבים שלו, כולל היותו מקור טוב לויטמין C וסיבים. הסלט הזה עשוי בדרך כלל עם מרכיבים פשוטים כגון כרוב מגורר, גזר, בצל ורוטב חריף של מיץ לימון, חומץ ושמן זית.
עובדה מעניינת אחת על הסלט הזה היא שהוא מוגש לעתים קרובות כתוספת לפלאפל או למאכלי רחוב מזרח תיכוניים אחרים. זוהי דרך מצוינת להוסיף קצת קראנצ'יות ורעננות לכריך.
אם אתם רוצים להכין את הסלט מבעוד מועד, המתינו להוסיף את הרוטב עד ממש לפני ההגשה כדי שהכרוב לא יהיה מושי וספוג נוזלים.
נסו לקלות כמה אגוזים או זרעים ולהוסיף אותם לסלט בישביל תוספת קראנצ'ית.