קבלו מתכון לאסאדו בתנור עם סילאן, פטריות ושום.
דמיינו לעצמכם בשר רך ועסיסי שכולו טעמים טעימים ששוחה בבריכה של רוטב פטריות, שום וסילאן עשיר ואדמתי.
בזמן שהמנה מתבשלת, הריח מתפשט בבית, וממלא כל חדר בריח מטריף של אוכל.
המנה הזו היא לא רק חגיגה לעיניים, לאף ולפה. זו מסיבה של אהבה, שעם כל ביס, הבעיות שלכם יעלמו והרוח שלכם תתרומם.
אסאדו היא מילה שפירושה יותר מדבר אחד. זה יכול להתכוון לאופן שבו אנשים בדרום אמריקה עושים בשר על האש, הבשר עצמו, או האירוע החברתי שמתלווה לאוכל. כמו ברביקיו אמריקאי, לאסאדו יש דרך בישול משלו, מנהגים תרבותיים משלו ורטבים משלו.
לבשר
לרוטב