• נשים את השמנת מתוקה בתוך סיר על אש נמוכה, וכל כמה דקות נבחש אותה.
• בשלב הזה - אפשר להוסיף לשמנת טעם שתרצו: קורט קינמון או כמה טיפות תמצית מי ורדים או תמצית וניל או כל טעם העולה על רוחכם שתרצו.
• כעת כשהשמנת מתחילה לבעבע , נכניס את השוקולד ונערבב היטב ללא הפסקה עד שהכל נמס לחלוטין ונוצרת בלילה אחידה.
• נעביר את הבלילה אל קערה, נעטוף אותה בניילון נצמד ונכניס למקרר בין 3 ל5 שעות.
* שימו לב: להוציא את הבלילה מהמקרר עד שהיא מספיק סמיכה על מנת ליצור ממנה כדורים.
• הגענו לשלב הכיפי , נוציא את הבלילה מהמקרר ניצור כדורים ונגלגל אותם או בקוקוס או בפתיתי שוקולד או באבקת קקאו.
• את הטראפלס שיצרנו נשים על מגש יפה ונחזיר למקרר עד רגע הגשה.
• בהצלחה ובתאבון :)