רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
תפוח אדמה בתנור
מתכון

תפוח אדמה בתנור

כ-40 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

פלחי תפוח אדמה בתנור עם ציפוי קריספי ומלוח שמתאים לכל מנה ואירוח

תגידו אתם, מה יותר קלאסי מתפוח אדמה בתנור? ועוד מתכון כזה פריך וטעים בדיוק כמו הגרסה המטוגנת, אבל עם הרבה פחות קלוריות.

תפוח אדמה בתנור מצופה בתערובת מלוחה של שום ומגוון תבלינים, הוודג'ס האלה נאפים בתנור לשלמות!
אם נהיה אמיתיים רגע, מי לא אוהב תוספת של תפוחי אדמה?

אז יאללה, בואו נתחיל

 

איך מכינים תפוח אדמה בתנור

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. מרפדים את התבנית בנייר כסף ומושחים את נייר הכסף בשמן זית או בתרסיס.
  3. מכניסים את שמן הזית, אבקת הבצל, אבקת השום, הפפריקה המעושנת, המלח, הפלפל וגבינת הפרמזן בשקית ניתנת לסגירה חוזרת.
  4. זורקים את פלחי תפוח האדמה לתוך השקית וסוגרים את השקית.
  5. מנערים את השקית כדי לצפות את תפוחי האדמה בצורה אחידה.
  6. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית האפייה.
  7. אופים במשך 35 דקות או עד להזהבה.
  8. מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

 

הצעות הגשה לתפוח אדמה בתנור

  1. הגישו אותם לצד המבורגר אנטריקוט עסיסי.
  2. הכינו איתם נאצ'וס ושמנת חמוצה והתוספות המועדפות עליכם.
  3. הגישו אותם כמתאבן עם קטשופ, ראנץ' או מאיו חריף.
  4. הוסיפו אותם לסלט כארוחת ערב.
  5. מגישים עם סטייק כתוספת.

 

איך עושים את זה שונה?

  1. ניתן לגוון את התבלינים על ידי שימוש בעשבי תיבול ותבלינים שונים, כמו רוזמרין, טימין או כמון.
  2. מתבלים בפלפל קאיין או אבקת פלפל אדום לפי הטעם.
  3. מוסיפים לתערובת התיבול מעט קינמון וסוכר כדי ליצור גרסה מתוקה ומלוחה.
  4. השתמש במגוון תפוחי אדמה או בטטות.
  5. מצפים את תפוחי האדמה בפירורי לחם פנקו כדי להוסיף קראנץ'.
  6. לטוויסט חריף, הוסיפו שפריץ של חומץ לתערובת התיבול.

 

איך הופכים תפוח אדמה בתנור לטבעוני או לפרווה?

זה ממש קל, הוציאו את הפרמז'ן מהמתכון וקיבלתם מנה טבעונית!

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת תפוח אדמה בתנור

אל תעמיסו על תבנית האפיה

חשוב לשמור את פלחי תפוח האדמה בשכבה אחת, אם תערמו אותם אחד על השני הם יאבדו את הסיכוי לפריכות וקריספיות שאנחנו כל כך רוצים.

אל תעמיסו על תבנית האפיה
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות