תגידו אתם, מה יותר קלאסי מתפוח אדמה בתנור? ועוד מתכון כזה פריך וטעים בדיוק כמו הגרסה המטוגנת, אבל עם הרבה פחות קלוריות.
תפוח אדמה בתנור מצופה בתערובת מלוחה של שום ומגוון תבלינים, הוודג'ס האלה נאפים בתנור לשלמות!
אם נהיה אמיתיים רגע, מי לא אוהב תוספת של תפוחי אדמה?
אז יאללה, בואו נתחיל
זה ממש קל, הוציאו את הפרמז'ן מהמתכון וקיבלתם מנה טבעונית!
חשוב לשמור את פלחי תפוח האדמה בשכבה אחת, אם תערמו אותם אחד על השני הם יאבדו את הסיכוי לפריכות וקריספיות שאנחנו כל כך רוצים.