רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגיות שיבולת שועל בריאות ללא קמח
מתכון

עוגיות שיבולת שועל בריאות ללא קמח

כ-20 דקות קל כשר פרווה

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס בריאות ללא קמח מ-7 מרכיבים בלבד

תתכוננו להתאהב עד מעל הראש בעוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל חמאת בוטנים בריאות ללא קמח.
הם עבים, לעיסים ועמוסים בטעם משגע של חמאת בוטנים - כל מה שתרצו בעוגייה.
החלק הטוב ביותר הוא שהם ללא גלוטן וללא מוצרי חלב!
לכן, בין אם אתם מנסים להימנע ממרכיבים מסוימים או פשוט מחפשים בחירה בריאה יותר, העוגיות הללו הן אידיאליות עבור ילדים ומבוגרים כאחד.
ועם 7 מרכיבים בסיסיים בלבד, הם ממש פשוטים להכנה. אז בואו נתחיל לאפות ונכין כמה עוגיות!

 

מה הופך את עוגיות שיבולת השועל האלה לבריאות

אלו באמת עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס מחמאת בוטנים קסומות, מלאות במרכיבים מזינים, שלא פוגעות בטעם!

  1. הן עשויות ללא קמח! אנחנו רק משתמשים בשיבולת שועל דגנים מלאים למרקם העוגיות המושלם. זה שומר על העוגיות ללא גלוטן (אם אתה משתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן).
  2. נטול לקטוז מאחר ואין מעורבות של חמאה או חלב.
  3. עשוי ללא שמן נוסף. רק השמנים הטבעיים והשומנים הבריאים מחמאת בוטנים!

 

איך עושים עוגיות שיבולת שועל בריאות ללא קמח

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.
  2. בקערה קטנה מערבבים יחד את שיבולת השועל והסודה לשתייה ומניחים בצד.
  3. בקערה גדולה מערבבים יחד חמאת בוטנים, סוכר חום, ביצים ווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים את החומרים היבשים בעזרת כף עץ, ואז מקפלים בעדינות פנימה שוקולד צ'יפס.
  4. מגלגלים עוגיות לכדורי בצק בגודל 2 בינוני ומניחים במרחק של 2 ס"מ זה מזה על תבנית האפייה המוכנה.
  5. משטחים את החלק העליון של העוגיה עם היד בעדינות יתרה.
    הבצק צריך להיות די דביק אז אם אתם לא אוהבים שהבצק נדבק לידיים, פשוט השתמשו בכף כדי ללחוץ את בצק העוגיות על תבנית האפייה. העוגיות אולי לא בצורתן עגולות ואולי קצת יותר עבות, אבל זה בסדר, הכל יסתדר בתנור.
  6. אופים את העוגיות במשך 9-12 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים מעט. הביסקוויטים עשויים להיראות לא מבושלים, אך הם ימשיכו להתבשל לאחר שתוציאו אותם מהתנור.
  7. מצננים 5 דקות על מגש העוגיות לפני שמעבירים לרשת לסיום הקירור. מפזרים פתיתי מלח ים על גבי העוגיות.
  8. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק עוגיות שנשאר לנו.

המתכון הזה אמור להניב 16-20 עוגיות.

 

איך עושים את זה שונה?

  1. כדי לשנות את פרופיל הטעם, החליפו את חמאת הבוטנים בחמאת שקדים או חמאת קשיו.
  2. לתוספת מרקם ופריכות, מערבבים פנימה מעט אגוזים קצוצים, כמו אגוזי מלך או שקדים.
  3. לטעם ייחודי החליפו את השוקולד צ'יפס בשוקולד צ'יפס לבן או שלבו את השניים.
  4. כדי להוסיף טעם וביס לעיס, הוסיפו מעט פירות יבשים, כמו צימוקים או חמוציות.
  5. לפני האפייה, מפזרים מעט מלח ים על גבי העוגיות כדי ליצור פרופיל טעם מתוק ומלוח.
  6. כדי לשפר את הטעם ולהכין עוגיה חמימה ומנחמת, הוסיפו כמה תבלינים כמו קינמון או אגוז מוסקט.
  7. לאחר שהעוגיות התקררו, מטפטפים שוקולד מומס או רוטב קרמל.

 

הצעות הגשה לעוגיות שיבולת שועל בריאות ללא קמח

  1. חלב ועוגיות. אין כמו לטבול עוגיה חמה לתוך מיכל קר של חלב. זה שילוב שאף פעם לא יצא מהאופנה.
  2. סנדוויץ' כדור של הגלידה המועדפת עליך בין שתי עוגיות.
  3. לצד קפה קר בישביל פינוק של בוקר
ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כמובן! אפשר להשתמש במגוון רחב של חמאות במתכון הזה. כמו חמאת שקדים או חמאת קשיו חמאת צנוברים וכו'. רק קחו בחשבון שזה ישנה מעט את הטעם והמרקם.
כן, אפשר להשתמש בשוקולדים אחרים, כגון שוקולד מריר או שוקולד לבן. רוצו עם הדימיון שלכם. אפשר אפילו לשלב מס' סוגים של שוקולד.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות