בקערה קטנה מניחים כפית כורכום, מעט פלפל שחור ו6 כפות שמן.
בינתיים, מרתיחים בסיר קטן את השומר חתוך לרצועות גדולות ומניחים בצד.
מחממים את השמן ותבלינים בסיר רחב על אש נמוכה, מוסיפים פנימה בצל חתוך, שומר ועוף ומטגנים מספר דקות עד להזהבה. מעל הכל שופכים חצי כוס מים עם חצי כפית מלח. מפזרים מעל סלרי קצוץ. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים למשך שעה וחצי.
כדאי להציץ מידי פעם ולבדוק את כמות המים. אם נגמרו הוסיפו מעט.