אם מתחשק לכם מנה כל כך טעימה שאי אפשר שלא לחזור לעוד, זהו יום המזל שלכם. כדי באמת להרשים את האורחים שלכם, נסו את המתכון הזה לכנפיים ברוטב צ'ילי בתנור.
דמיינו את זה רגע. כנפיים ברוטב, שחומות, זהובות, דביקות ופריכות והרוטב מתוק, טעים וחמים. אין יותר טוב מזה!
אתם לא צריכם להיות טבחים מקצועיים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הדליקו את התנור והתכוננו לכנפיים ברוטב ממכרות במיוחד!
זהו רוטב מתוק, מלוח וחריף עשוי מצ'ילי אדום כבוש, שום, ג'ינג'ר, סוכר וחומץ. לפעמים הוא נקרא גם רוטב צ'ילי מתוק תאילנדי או רוטב צ'ילי מתוק אסייתי.
פיזור אבקת אפייה על הכנפיים זה הסוד להפיכתן לפריכות באמת. אבקת האפייה תספוג את מיצי הכנפיים בזמן שהן מתבשלות בתנור. התוצאה הסופית היא כנפיים עם שלפוחיות, שחומות ופריכות שרק מחכות לרוטב טעים
לפני תיבול הכנפיים יבשו אותן בעזרת נייר סופג. זה יעזור להם להיות פריכים מאוד כשיצאו מהתנור.
כדי להבטיח שהכנפיים יהיו פריכות משני הצדדים, הפכו אותן באמצע הבישול.
רוצים להקפיץ את הרוטב למחוזות שלא הכרתם? הוסיפו קצת ג'ינג'ר מגורר או קורטוב של חומץ אורז לרוטב צ’ילי