קארי ירוק הוא מאכל פופולרי במטבח התאילנדי ומאמינים שמקורו במרכז תאילנד. הוא נקרא על שם צבע משחת הקארי, העשויה מפלפל צ'ילי ירוק ועשבי תיבול ותבלינים אחרים.
ממרח הקארי שתבחרו ישפיע רבות על הצלחת המתכון, אפשר להשתמש בקארי קנוי, אבל כבר הכנו לכם מתכון נהדר לממרח קארי שכדאי להכין בבית
בתאבון
השתמשו במשחת קארי ירוק באיכות טובה לקבלת הטעם הטוב ביותר, אם אתם יכולים להכין טרי בבית זה יהיה פשוט נהדר
אל תהסו להוסיף לאטריות הקארי הירוק שלכם חלבון כמו עוף או טופו, לאוכלי פירות הים שבינינו שריפס גם הולך
אם אתם מעדיפים מנה חריפה יותר, הוסיפו לרוטב קוביות פלפל צ'ילי או משחת קארי נוספת.