רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
קארי ירוק
מתכון

קארי ירוק

כ-20 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

להגשה

לקארי הירוק

אופן ההכנה

מתכון הקארי הירוק האותנטי הזה מפוצץ בטעם ובריח, הודות לעשבי תיבול טריים, תבלינים ורוטב טעים על בסיס חלב קוקוס. הגישו על אורז מאודה לארוחה שלמה ומשביעה


תחוו את הטעמים הנועזים של המטבח התאילנדי עם מתכון קארי ירוק נפלא. עשבי תיבול טריים ותבלינים יוצרים רוטב טעים וארומטי בשילוב עוף או טופו. את הקארי מגישים על אורז מאודה ומקבלים ארוחה מלאה ומשביעה. הוספנו את הטיפים שלנו להצלחה כדי לוודא שייצא לכם קארי טעים ומפוצץ בטעמים בכל פעם. נסו את המתכון ותקבלו טעימה מתאילנד בבית שלך.

אם אתם רוצים להכין את ממרח הקארי בבית, הנה מתכון לממרח קארי ירוק מעולה בשבילכם

איך מכינים קארי ירוק תאילנדי?

  1. מחממים את השמן בווק גדול או במחבת על אש בינונית. מוסיפים את ממרח הקארי הירוק ומערבבים עד שמריחים את הקארי באוויר, כדקה.
  2. מוסיפים לווק את קרם הקוקוס וערבבים היטב עד שמקבלים גוון ירקרק
  3. מוסיפים את מרק העוף, רוטב הדגים והסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 5 דקות.
  4. מוסיפים לווק את העוף או הטופו והירקות ומבשלים עוד 3-5 דקות, או עד שהעוף מבושל והירקות רכים.
  5. קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים אל הווק
  6. מגישים את הקארי חם על אורז מאודה.

בתאבון :) 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת קארי ירוק

השתמשו במרכיבים טריים

עשבי תיבול טריים ותבלינים יעניקו לקארי הירוק שלכם את הטעם הטוב ביותר.

השתמשו במרכיבים טריים

כוונו את החריפות

אם אתם אוהבים את הקארי שלכם חריף במיוחד, אפשר להוסיף לרוטב עוד משחת קארי ירוק או פלפל צ'ילי חתוך לקוביות. אם אתם מעדיפים טעם עדין יותר, אפשר להפחית את כמות העיסה או להשמיט את פלפל הצ'ילי.

כוונו את החריפות

אל תבשלו יתר על המידה את החלבון

הקפידו לבשל את העוף רק עד שהוא מבושל, מכיוון שהוא עלול להיות קשה ללעיסה ויבש אם מבשלים אותו יתר על המידה

אל תבשלו יתר על המידה את החלבון

שאלות נפוצות להכנת המתכון

כן, טופו הוא חלופה מצוינת לעוף במתכון הזה. כל שעליך לעשות הוא לחתוך את הטופו לחתיכות בגודל נגיס ולהוסיף אותו לווק או למחבת עם הירקות.
כן, קארי ירוק ניתן להקפיא עד 3 חודשים. כל שעליך לעשות הוא להעביר את הקארי המקורר לכלי המתאים למקפיא ולאחסן במקפיא עד לשימוש. כשאתם מוכנים לאכול אותו, הפשרו את הקארי במקרר למשך הלילה וחממו אותו שוב על הכיריים על אש בינונית עד שהוא חם.
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות