תחוו את הטעמים הנועזים של המטבח התאילנדי עם מתכון קארי ירוק נפלא. עשבי תיבול טריים ותבלינים יוצרים רוטב טעים וארומטי בשילוב עוף או טופו. את הקארי מגישים על אורז מאודה ומקבלים ארוחה מלאה ומשביעה. הוספנו את הטיפים שלנו להצלחה כדי לוודא שייצא לכם קארי טעים ומפוצץ בטעמים בכל פעם. נסו את המתכון ותקבלו טעימה מתאילנד בבית שלך.
אם אתם רוצים להכין את ממרח הקארי בבית, הנה מתכון לממרח קארי ירוק מעולה בשבילכם
בתאבון :)
עשבי תיבול טריים ותבלינים יעניקו לקארי הירוק שלכם את הטעם הטוב ביותר.
אם אתם אוהבים את הקארי שלכם חריף במיוחד, אפשר להוסיף לרוטב עוד משחת קארי ירוק או פלפל צ'ילי חתוך לקוביות. אם אתם מעדיפים טעם עדין יותר, אפשר להפחית את כמות העיסה או להשמיט את פלפל הצ'ילי.
הקפידו לבשל את העוף רק עד שהוא מבושל, מכיוון שהוא עלול להיות קשה ללעיסה ויבש אם מבשלים אותו יתר על המידה