מתכון משחת קארי ירוק אותנטי זה עשוי עם עשבי תיבול טריים ותבלינים, וכתוצאה מכך משחה טעימה וארומטית המושלמת לשימוש במנות התאילנדיות האהובות עליך. עקוב אחר הטיפים שלנו להצלחה כדי להבטיח משחה טעימה וארומטית בכל פעם. פשוט מערבבים כל המרכיבים יחד ושומרים במקרר עד לשימוש
מכניסים את כל המרכיבים לתוך מכתש ועלי ומתחילים לטחון את הכל עד לקבלת ממרח חלק
לעצלנים שבנינו מערבבים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים את העיסה לצנצנת או לכלי מעוקר (שנטבל במים רותחים ואין בו בקטריות) ומאחסנים במקרר עד לשימוש.
בתאבון
משחת קארי ירוק עוסקת בטעמים הטריים של עשבי התיבול והתבלינים, לכן חשוב להשתמש מרכיבים טריים למען הטעם הטוב ביותר.
אם אתם אוהבים את הקארי שלכם חריף במיוחד, אתם יכול להוסיף עוד צ'ילי לעיסה. אם אתם מעדיפים טעם עדין יותר, אתם יכול להפחית את מספר הצ'ילי או לוותר עליהם לחלוטין.
ניתן להכין משחת קארי ירוק עד שבוע מראש ולשמור במקרר עד לשימוש. זוהי דרך מצוינת לחסוך זמן כשאתם מבשלים קארי בבית.