אופן ההכנה לבסיס:
• נטחן את שבבי הוופל לואקר ונערבב ביחד עם שבבי הפייטה.
• נמיס את השוקולד ביחד עם הממרח על בן מארי ונשפוך על הוופלים הטחונים.
• נערבב היטב הכל ונשטח בתוך תבנית 24, ונכניס להקפאה.
אופן ההכנה למוס:
• בשלב הראשון להכנת המוס נמיס שוקולד וממרח לואקר ביחד על בן מארי.
• ניקח כוס ונערבב בתוכו כף חלב עם 2 גרם ג'לטין - ונניח אותו 10 דקות למנוחה.
• נשים בסיר קטן חלב ומעט מלח , ונרתיח על הגז - במקביל נערבב היטב חלמונים יחד עם סוכר.
• כשהחלב מגיע לסף רתיחה , נעשה השוואת טמפרוטורות עם החלמונים , נשפוך קצת מהחלב אל החלמונים ונערבב מהר. לאחר מכן נעביר את כל תערובת החלמונים אל סיר החלב ונמשיך לבשל עוד כמה דקות תוך כדי טריפה מתמדת. כמה דקות עד שמגיע לטמפרטורה של 82 עד 84 מעלות או עד שהתערבות מסמיכה , מורידים את הסיר מהאש.
• את הג'לטין נמיס ביחד עם החלב במיקרוגל בפולסים, ונערבב אל תוך קרם החלמונים.
• את הקרם שנוצר , נשפוך על השוקולד המומס דרך מסננת ונערבב היטב עד שנקבל תערובת הומוגנית.
• כעת, נקציף שמנת מתוקה עד שנקבל מרקם של יוגורט ונקפל אל תוך השוקולד, כל פעם שליש, יוצקים על הבסיס - ומכניסים להקפאה.
אופן ההכנה לציפוי:
• נניח את השוקולד בתוך קערה.
• נשים בסיר קטן שמנת מתוקה על ה גז, כשהשמנת מגיעה לסף הרתיחה שלה נשפוך אותה על השוקולד.
• נמתין כדקה ונערבב בעדינות עד להמסה מלאה של השוקולד.
• לסיום, ניצוק את השוקולד באמצע העוגה ונטה את התבנית בזהירות לצדדים עד לכיסוי מוחלט של העוגה.