יש לכם כרובית ויש לכם תנור, האמת שאתם לא צריכים הרבה יותר מזה על מנת להכין לכם ארוחה מפוארת, הכרובית הוא הירק הטרנדי ביותר לאחרונה ולגמריי בצדק.
הכנו לכם מתכון שתוכלו להשתמש בו בכל פעם שיש לכם כרובית, באמת שזה יותר סוג של מדריך של כל מה שניתן לעשות עם כרובית בתנור
השרו את כל ראש הכרובית במים עם כף מלח, האידיאל הוא להשרות למשך שעה ואז לשטוף פעם או פעמיים במים בלבד, אם אתם לחוצים בזמן השרו 10 דקות עם מים חמים (לא רותחים) עם מלח.
בצורה הזאת כל החרקים יוצאים וכל החול ואתם מקבלים כרובית נהדרת ומוכנה לעבודה
לדעתנו זה הרוטב במוצלח ביותר עם כרובית, אם יש לכם סחוג או פלפל חריף זה עוזר
עכשיו אתם בטוח יודעים מה לעשות עם הכרובית שלכם :)
תהנו ובתאבון!
בניגוד להרבה ירקות מסובכים כאן זה ממש קל, כדאי שהכרובית תהיה בינונית או גדולה יותר, ככל שהכרובית לבנה יותר היא טריה יותר, ככל שפרחי הכרובית צמודים יותר היא איכותית יותר. הימנעו מכרובית עם סימנים שחורים על ראש הפרחים שלה, זה אומר שחיי המדף שלה הולכים ליותר קצרים ושהיא לקראת סוף חייה