הכינו בתבנית 25 על 30 ס״מ סטנדרטית
אל קערת המיקסר הכניסו 200 גרם חמאה קרה חתוכה חתוכה לקוביות, את הקמח ואת המלח
הפעילו את המיקסר עם וו הגיטרה משהו כמו 3 דקות עד קבלת גושים קטנים
הוסיפו את הסוכר וערבבו 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד
הניחו את הבצק בתבנית האפיה שבחרתם ומעכו בעדינו עם הידיים על לקבלת שכבה אחידה
חממו תנור ל 170 מעלות והכניסו לאפיה של 15 דקות (עד 20 דקות תלוי בתנור) עד שהבצק מקבל גוון יפה וזהוב
הכניסו לקערה את 6 ביצים, סוכר, גרידת לימון (תהיו נדיבים זה נותן טעם נהדר), מיץ לימון וקמח
ערבבו היטב
וודאו שהבצק הפריך התקרר לחלוטין
שפכו עד שכבת הבצק את קרם הלימון
הכניסו לתנור ואפו כחצי שעה
חתכו חתיכה בצורה מלבנית הניחו במרכז הצלחת וקשטו בעלי נענע, שגם עושים יפה בעיניים וגם מקפיצים את הביס
מעל הכל פזרו גרידת לימון
בטוחים שתהנו :)