ניתן להחליף את עלי הרוקט בחסה המסולסלת או חסה סלנובה, גם עלי תרד בייבי עובדים כאן מצויין. דאגו לבדוק אם העלים מגיעים שטופים, במקרה ולא שטפו היטב בעצמכם.
במתכון זה אפשר ואפילו מומלץ להשתמש ברוטב הוינגרט שלנו. במידה ואתם קצרים בזמן או פשוט בא לכם לוותר על הכנת הרוטב ניתן להשתמש בבלסמי.
הגבינה היא המלכה של הסלט לכן אנו ממליצים להשתמש בגבינת ברי סופר איכותית של מחלבת אלטו.
חממו תנור ל 180 מעולות
חתכו את הבטטה לקוביות של 3 ס״מ, מרחו אותם בשמן זית תבלו במלח ופלפל שחור והכניסו לתנור למשך 20 דקות
בדקו שבטטה רכה מספיק, במידה ולא השאירו לעוד מספר דק' לפי הטעם האישי שלכם
המתינו שהבטטה תתקרר
חצו את הענבים לחצאים וודאו שאין גרעינים
בצעו או חתכו את גבינת הברי לחתיכות לפי הגודל הרצוי
פזרו בערך חצי מכמות הבטטה, גבינת הברי והענבים החצויים.
בקערת סלט גדולה פזרו חצי מכמות עלי הרוקט שפכו מעט מהרוטב וערבבו היטב
הוסיפו את יתרת העלי הרוקט, ושוב פזרו את שאר הגבינה, הענבים והבטטה
זלפו בנדיבות את שארית הרוטב בתנועות סיבוביות
המתכון בשיתוף מחלבת אלטו, תהנו ובתאבון :)
לעוד מתכונים עם גבינות של מלבת אלטו לחצו כאן