ניתן להחליף את התמרים במשמש מיובש או שזיף, זה יוצא פשוט מאוד מדהים.
למתכון הזה חשוב מאוד שהזוקיני יהיה טרי טרי
לחתוך את ראשי הזוקיני, קלפו את הזוקיני ושמרו את הקליפות בכלי קטן בצד
חתכו את הזוקיני לקוביות קטנות
הכניסו את הקוביות לקערה, סחטו חצי לימון, תבלו בקצת מלח וקצת פלפל
הוסיפו את עלי הטימין ללא הגבעולים וערבבו היטב
מומלץ מאוד להכניס את 2 התמרים למקפיא לפני החיתוך למשהו כמו 10 דקות, כך יהיה הרבה יותר קל לחתוך אותם.
חתכו את התמרים לקוביות קטנות הוסיפו אל הקערה וערבבו
על צלחת שטוחה שפכו את היוגורט של מחלבת אלטו ופזרו אותו בתנועה סיבובית על הצלחת
הניחו את הסלט במרכז הצלחת
עשו כדור קטן מקליפות הזוקיני שקילפנו והניחו בצד
זלפו מעל הכל שמן זית איכותי וקצת מלח
המתכון בשיתוף מחלבת אלטו, תהנו ובתאבון :)
לעוד מתכונים עם גבינות של מלבת אלטו לחצו כאן
כמובן שיש אופציית שדרוג ממש טובה לסלט הזה, הוסיפו נענע אל היוגורט.ֿ לאלה מאיתנו שאוהבים דברים קצת יותר מיוחדים מומלת להשתמש ביוגורט עיזים