במתכון זה מומלץ להשתמש בכל סוג פסטה ארוכה שתרצו כגון: ספגטי, לינגוויני, פטוצ'יני או כל סוג אחר שעולה על דעתכם.
למי שפחות מתחבר אפשר לוותר על הצ'ילי הגרוס והפטרוזיליה ועדיין לקבל מנה מדהימה
מומלץ לאוהבי החריף, יכולים להוסיף גם צ׳ילי טרי חתוך לפרוסות מעל
הרתיחו סיר מים עם כף גדושה של מלח
בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן ובעדיפות לדרגת אל דנטה
שמרו 2 מצקות ממי הבישול
במחבת רחבה הוסיפו את השמן על אש בינונית
הוסיפו את השום וטגנו למשך כמה דק עד שהשום מתחיל טיפה להזהיב
הוסיפו את הצי'ילי האדום הגרוס ערבבו והרידו מהאש
בקערה נפרדת ערבבו את הפסטה, מי הבישול, חצי מהפרמז'ן והפטרוזילה הקצוצה וערבבו היטב
פזרו מעל את יתר הפרמז'ן והגישו
בתאבון