• נכניס אל מעבד מזון 250 גרם סוכר , שקדים , שוקולד , ואת האבקת אפייה ונרסק הכל עד שנקבל פירורים גדולים.
• נקציף ביחד את החלמונים והחמאה , ואז נוסיף את החלב - ונקפל אל תערובת השוקולד.
• בשלב הזה נקציף חלבונים עם ה50 גרם סוכר שנשאר לנו עד שנקבל קצף יציב - ונקפל אל תוך התערובת.
• נמרח תבנית קפיצית 26 בקצת חמאה.
• נפזר טיפה סוכר - וננער את המיותר.
• נשפוך אל תוך התבנית את התערובת , ונכניס אל תנור שחומם מראש ל180 מעלות כשעה.
* שימו לב: המתכון מתאים גם לאלרגניים לגלוטן מאחר והמתכון אינו מכיל קמח.