אין כמו עוגת גבינה אפויה, אחת העוגות היותר האהובות עלי, עוגת גבינה עם בסיס למטה, העוגה יוצאת כל כך גבוהה ומפנקת שאין ספק שלא תפסיקו להכין אותה.
יש להפריד את הביצים לחלמונים וחלבונים.
יש לשים בקערת המיקסר את החלבונים יחד עם הכוס סוכר ולהקציף לקצף יציב ותפוח.
יש לערבב היטב את החלמונים,הגבינה, השמנת, קונפלור, פודינג וניל, קמח ותמצית וניל.
להקפיד לערב היטב שלא ישארו גושים.
יש להוסיף את הקצף לבלילת הגבינה ולקפל היטב.
לטחון את הביסקוויטים היטב ולהוסיף את החמאה המומסת ולערבב.
יש להשטיח את הביסקוויטים על תבנית עגולה/ מרובעת אני ממליצה לעשות בתבנית מתכת.
אפשרי גם לעשות בתבנית חד פעמי.
יש להוסיף את בלילת הגבינה על הביסקוויטים.
יש לאפות את העוגה בחום 130 מעלות למשך שעה וחצי, וחצי שעה נוספת בחום של 180 מעלות (העוגה צריכה להיות מעט רוטטת.)
ממליצה להשאיר את העוגה בתנור עד שהיא מתקררת.
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עטרה ❤️
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״
כדי להימנע מגושים בבלילה, יש להקפיד להוציא את כל המרכיבים (חמאה, גבינה, ביצים) מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה, כדי שיגיעו כולם לטמפרטורת החדר, בנוסף הקפידו להשתמש בחומרי גלם איכותיים - הם יקבעו את טעמה הסופי של העוגה.