רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פנקייק בננה
מתכון

פנקייק בננה

כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לפנקייק הבננה

אופן ההכנה

פנקייק בננה רך מבפנים ופריך מבחוץ עם טעמים עדינים של בננה ווניל, קבלו מתכון קל שיספק לכם פנקייק אוורירי, רך ויותר מהכל טעים בטירוף!

אין דבר יותר טעים מפנקייק, על זה כולנו מסכימים :)

קבלו מתכון בעוד גרסה לפנקייק בננה קל ופשוט להכנה שגם ילדים יכולים להכין!

איך מכינים פנקייק בננה? 

  1. ערבבו בקערה בינונית 1.5 כוסות קמח, 2 כפות סוכר, 2.5 כפות אבקת אפייה וחצי כפית מלח.

  2. בקערה נוספת רסקו את הבננה היטב בעזרת מזלג על לקבלת מרקם חלק, הוסיפו 2 ביצים, כוס חלב, ואת תמצית הוניל ערבבו היטב עד שהתערובת חלקה, הוסיפו גם 100 גרם חמאה אל התערובת וערבבו היטב.

  3. ערבבו את תכולת 2 הקערות בתנועת קיפול עדינה, אל תערבבו יותר מידי, יכול להיות שיהיו מעט גושים בבלילה וזה תקין לגמריי - זאת הבננה :)

  4. הבלילה שלכם מוכנה

שמים את הפנקייקים על המחבת

  1. חלק חשוב הוא בחירת המחבת - השתמשו במחבת שטוחה עם שוליים נמוכים שיהיה קל להפוך את הפנקייקים.

  2. מחממים את המחבת על אש בינונית.

  3. ברגע שהמחבת חמה מרחו מעט חמאה או לחלופין רססו במעט ספריי שמן (למי שאין ספריי יכול להשתמש בנייר סופג לשמן את המחבת).

  4.  שפכו מן הבלילה כמות לפי גודל הפנקייק שתרצו, אנחנו בדר״כ שמים חצי מצקת בלילה.

  5. המתינו עד שהקצוות יחלו לשנות את צבען לחום יותר ובועות יחלו להיווצר במרכז ובצדדים, זה לוקח בערך שתיים שלוש דק', הפכו והמתינו בערך 2 דקות נוספות. והופה מוכן.

  6. חשוב - מרחו מעט חמאה או שמן לפני כל נגלה של פנקייקים. 

  7. כל מה שנותר לכם הוא לשים את התוספות האהובות עליכם ולהגיש :)

הצעת הגשה לפנקייק בננה

האמת שהדרך הכי כיפית לאכול את הפנקייק הזה היא עם בננה חתוכה לפרוסות וזילוף עדין של מייפל, אבל אפשר להתפרע ולהוסיף על דבר העולה על הדמיון. מפירות טריים או אפילו יוגורט עם גרנולה, אם בגרסה מושחתת עם נוטלה, ממרח לוטוס אגוזים קוקוס וכו - אף אופציה לא תאכזב!

בתאבון!

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(4.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף

טיפים שיכולים ממש לעזור בהכנת פנקייק בננה

טיפ מנצח להכנה מראש

מומלץ להכין כמות גדולה ולהכפיל את הכמויות של כל הרכיבים, הכינו את הפנקייקים וסדרו אותם על נייר אפיה, עטפו אותם בשקית ואקום והכניסו למקפיא, זה יכול להישמר שם עד חודש ואולי קצת יותר. ככה כל פעם שבא לכם פנקייק דחפו לנור של 180 מעלות כמה פנקייקים למשך 8-10 דקות וזה יוצא פשוט מעולה!

טיפ מנצח להכנה מראש
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון וופל בלגי
כ-30 דקות קל כשר חלבי
תמונה של מתכון עוגת קרפים
כ-25 דקות קל כשר חלבי
תמונה של מתכון פנקייק חלבון
כ-10 דקות קל כשר חלבי
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות