מרק בטטה, מרק כתום, המון שמות יש למרק הזה, אבל הטעם של מרק כתום הוא אחיד ומנצח, זה הדבר החשוב ביותר
טגני את הבצל יחד עם השמן.
הוסיפי את את הירקות הכתומים והתפוחי האדמה ולטגן קלות במשך כ-5 דקות.
הוסיפי מים כ-3/4 מהסיר.
בשלי כ-40 דקות עד לריכוך מלא של הירקות.
הוסיפי את התבלינים: מלח, פלפל שחור וכורכום.
לאחר שכל הירקות התרככו יש לטחון את הירקות בעזרת מוט בלנד.
בדקי את כמות המים מי שאוהבת פחות סמיך הקפידי שישארו נוזלים, מי שאוהבת סמיך הקפידי שלא ישארו המון נוזלים.
הוסיפי את המרק העוף ולבשל עוד כ-5 דקות.
ניתן להוסיף עשבי תיבול וקרוטונים.
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עטרה ❤️
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״