יש לטגן את הבצלים עד להזהבה ולאחר מכן יש להוסיף את הבשר ולטגן למשך 10 דקות
לאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה והפיצוחים, את הפיצוחים יש לשבור גס
להוסיף את התבלינים והסילאן והצילי המתוק
לערבב היטב ולטגן לעוד מספר 5 דקות
יש להתחיל לעבוד עם הטורטייה רק שהבשר קר, חשוב מאד!!
לאחר שהבשר יתקרר יש לקחת כ-2 כפות גדושות מהבשר ולשים במרכז הטורטייה ולגלגל
יש לגלגל את שאר הטורטיות באותו האופן
לאחר מכן יש למרוח על הטורטייה את הביצה ולפזר שומשום
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות
אל תשכחו שאתם מכינים לתייג אותי
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עטרה ❤️
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״