כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה
להיצטיד בשתיי קערות. תבנית 26 או תבנית מרובעת עם נייר אפיה משומן מעט.
אל קערת המיקסר הוסיפו 4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר, מערבלים עם המיקסר ולהוסיף כוס סוכר לסירוגין להקציף 7 דקות.
הוסיפו אל קערת המיקסר גם כוס שמן, כוס חלב כפית תמצית וניל ותנו ערבוב של עוד דקה
כבו את המיקסר והוסיפו 2 כוסות קמח מנופה ו-2 כפיות אבקת אפיה וערבבו בעדינות בתנועת קיפול, זכרו לא לערבב יותר מידי
לחלק את הבלילה באופן שווה חצי חצי אל שתי קערות
יוצקים לתבנית בלילה מקערה אחת ומסדרים לשכבה אחידה. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לרבע שעה.
בזמן שהעוגה בתנור.
לקלף 5 תפוחים לנקות מגרעינים ולגרד בפומפיה
להמיס 100 גר חמאה במחבת ולהוסיף את התפוחים שגירדנו, הוסיפו מעל כף וחצי אגוזים טחונים, וקינמון, לפי טעמכם.
שהעוגה נאפתה
לסדר על העוגה את התפוחים בשכבה אחידה, ומעל לשפוך את הבלילה שנותרה שתכסה את התפוחים.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות 30 דקות
לאחר שהעונה התקררה לפזר אבקת סוכר
עקבו אחריי בפייסבוק לעוד מתכונים שווים
מקווה שנהנתם אצל ברכה במטבח❤️