יש לערבב בקערת המיקסר קמח, שמרים, סוכר,ביצה, מים וחלב ללוש כ-5 דקות
לאחר מכן להוסיף את השמן והמלח וללוש כ-5 דקות נוספות עד שמתקבל בצק רך ונעים
מכסים ומתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח
לאחר ההתפחה יש לחלק לכדורים של 150 גרם כל כדור מכסים שוב להתפחה של 20 דקות.
בעזרת מערוך מרדדים את הכדור לצורת אליפסה.
להכנת מלית הגבינה יש לערבב היטב את כל חומרי המלית
מרחו בנדיבות את מלית הגבינה לאורך וסגרו משני הצדדים
יש להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולתת התפחה נוספת לחצפורי במשך 20 דקות
מורחים בחלמון את הבצק ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות
כ-5 דקות לפני סיום האפיה יש להוסיף את הביצה, צרו גומה במרכז הגבינה והוסיפו אליה את הביצה
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
עטרה ❤️
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״