רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
חצ׳פורי
מתכון
כ-45 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

רכיבים

למלית הגבינות

למריחה

אופן ההכנה

מתכון פשוט מושלם לחצ׳פורי גבינה סופר טעים, מנה סופר כיפית לשישי בצהריים, מאפה מפנק ומנחם שיגרום לכם ללקק את האצבעות

איך מכינים חצ׳פורי?

  1. יש לערבב בקערת המיקסר קמח, שמרים, סוכר,ביצה, מים וחלב ללוש כ-5 דקות

  2. לאחר מכן להוסיף את השמן והמלח וללוש כ-5 דקות נוספות עד שמתקבל בצק רך ונעים

  3. מכסים ומתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח

  4. לאחר ההתפחה יש לחלק לכדורים של 150 גרם כל כדור מכסים שוב להתפחה של 20 דקות.

  5. בעזרת מערוך מרדדים את הכדור לצורת אליפסה.

  6. להכנת מלית הגבינה יש לערבב היטב את כל חומרי המלית 

  7. מרחו בנדיבות את מלית הגבינה לאורך וסגרו משני הצדדים

  8. יש להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולתת התפחה נוספת לחצפורי במשך 20 דקות

  9. מורחים בחלמון את הבצק ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות

  10. כ-5 דקות לפני סיום האפיה יש להוסיף את הביצה, צרו גומה במרכז הגבינה והוסיפו אליה את הביצה

תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :) 

עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים

עטרה ❤️

למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״

ניסית את המתכון? איך יצא?
(3.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות