רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
כנאפה בשר
מתכון

כנאפה בשר

כ-30 דקות קל כשר בשרי

מצרכים למתכון

תבלינים

לכנאפה בשר

אופן ההכנה

מתכון קל לכנאפה בשר מושלם, מנת פתיחה מפנקת לארוחת ערב ולארוחת שבת ניתן להגיש גם כמנת עיקרית מלווה עם טחינה ועשבי תיבול

איך מכינים כנאפה בשר?

  1. לפתוח את שערות הקדאיף, להקפיד שלא יהיו שערות מחוברות.

  2. יש להמיס את המרגרינה.

  3. לערבב היטב את השערות במרגרינה.

  4. לחתוך את הבצל לקוביות עד להזהבה מלאה.

  5. להוסיף את הבשר הטחון ולבשל כ-5 דקות.

  6. יש להוסיף לבשר: תבלינים, כוסברה וצנוברים ולבשל כ-5 דקות נוספות.

  7. יש לתת לבשר להתקרר, אין לסדר את הכנאפה שהבשר חם.

  8. יש לקחת מחבת קטנה לשים חצי מכמות השערות.

  9. לשים בשר על השכבה התחתונה של השערות הקדאיף ומעליה את יתרת השערות לשכבה העליונה.

  10. לאפות בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות.

  11. ניתן להגיש את הכנאפה יחד עם טחינה ועשבי תיבול.

תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :) 

עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים

עטרה ❤️

למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות