לפתוח את שערות הקדאיף, להקפיד שלא יהיו שערות מחוברות.
יש להמיס את המרגרינה.
לערבב היטב את השערות במרגרינה.
לחתוך את הבצל לקוביות עד להזהבה מלאה.
להוסיף את הבשר הטחון ולבשל כ-5 דקות.
יש להוסיף לבשר: תבלינים, כוסברה וצנוברים ולבשל כ-5 דקות נוספות.
יש לתת לבשר להתקרר, אין לסדר את הכנאפה שהבשר חם.
יש לקחת מחבת קטנה לשים חצי מכמות השערות.
לשים בשר על השכבה התחתונה של השערות הקדאיף ומעליה את יתרת השערות לשכבה העליונה.
לאפות בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות.
ניתן להגיש את הכנאפה יחד עם טחינה ועשבי תיבול.
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
עטרה ❤️
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״