יש לחתוך את הגזר, הקולורבי והסלק למקלות דקים באורך אצבע
לאחר שחתכתי למקלות מניחה את הסלק בקערת מים ל-1/2 שעה על מנת שצבע הסלק לא יעבור לצבע הקולורבי פעולת השרית הסלק במים מונעת זאת
לאחר מכן מוסיפה את הסילאן, הכוסברה הטרייה והתבלינים ומערבבת היטב
סלט טעים ומרענן ב-10 דקות הכנה
אפשרי להוסיף גבינת פטה מעל לארוחת ערב חלבית
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
עטרה ❤️
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״